Finančná gramotnosť pre 2. stupeň základných škôl - Reiterová, Monika (Ikar Bratislava, 2016)
Zaujímavý citát na zamyslenie uvádza kapitoly pracovného zošita, ktorý zorientuje žiakov vo svete financií. Získajú poznatky, ako financie správne plánovať, sporiť aj investovať. Rôzne úlohy sú prepojené s reálnym životom, pri ich riešení žiaci uplatnia vedomosti z rôznych predmetov, tímovú prácu a moderné informačné zdroje. V závere publikácie nájdu žiaci návod na hru PixWords. Metodickú Príručku pre učiteľa si môžu záujemcovia stiahnuť na www.priroda.sk.
Vo vydavateľstve Ikar prvé vydanie
Keywords: finančná gramotnosť