Príšerná veda Krv, kosti a vnútornosti - Arnold, Nick; Huttová, Mária (Slovart Bratislava, 2012)
Kniha s podtitulom Veda o šťavnatých kúskoch tvojho tela ťa prevedie po miestach, cez ktoré prechádza tvoja potrava, dozvieš sa prečo mŕtvoly potrebujú holiča a aké zvery žijú na tvojich mihalniciachů
Otestuješ si teórie o sile svojho mozgu, objavíš tajomstvá čudných vedcov a naučíš sa diagnostikovať smrteľné choroby. Kniha je preplnená hroznými informáciami, zaujímavými kvízmi, učiteľskými testami a bláznivými kresbami.
Keywords: anglická próza; ľudské telo