Ako začať a úspešne podnikať Podikateľské príbehy, vízie, stratégie a modely - Papula, Jozef (Wolters Kluwer, a.s. Praha, 2018)
Vstúpiť do podnikania s odvahou a motiváciou vo väcšine prípadov nepostačuje. Snáď najdôležitejšou pri podnikaní je vízia o budúcnosti podniku, ktorá v sebe ukrýva odpovede na často kladené otázky: Je náš podnik sebestačný? Je náš podnik schopný prispôsobovať sa prichádzajúcim zmenám? Vie náš podnik využiť všetky trhové príležitosti pre svoj rast a rozvoj?
Obsahom publikácie Ako začať a úspešne podnikať ľ podnikateľské príbehy, vízie a stratégie sú práve overené a úspešné podnikateľské modely vedúce k dlhodobej úspešnosti podniku. V monografii okrem toho nájdete aj reálne príbehy úspešných podnikateľov súčasnosti, ktorí vás budú inšpirovať a motivovať k lepším výkonom vo vlastnom podnikaní.
Publikácia je určená už pre exitujúcich podnikateľov, ktorí hľadajú nové podnety pre svoj podnik, ale najmä pre tých, ktorí sa na podnikanie pripravujú, prípadne len uvažujú o vstupe do podnikania. Hlavným cieľom autorov je inšpirovať podnikateľov, zoznamujúcich sa s podnikateľským prostredím, a motivovať ich k dlhodobej úspešnosti, ktorá sa dá dosiahnuť pomocou správne nastavených ukazovateľov a procesov.
Keywords: právo, biznis -- manažment