Čo si myslí pes - Schmidtová-Rogerová, Heike; Košková, Klára (Praha OTTOVO NAKLADATELSTVÍ, 2017)
Ak sa chystáte zaobstarať si psieho maznáčika, alebo už s nejakým žijete a ste veľkým milovníkom psov, naučte sa lepšie porozumieť svojmu štvornohému priateľovi. S príručkou Čo si myslí pes ľahšie pochopíte, čo má váš psí kamarát na srdci, ako sa cíti, čo ho teší alebo, naopak, čo mu prekáža. Zistite, prečo sa váš pes správa určitým spôsobom, odnaučte ho neplechám a pomôžte mu skamarátiť sa s ostatnými psíkmi v parku, ak si sám nevie rady. Vaše spoločné chvíle budú plné pohody a bez zbytočného stresu. V knihe nájdete nielen rady skúsených psičkárov, ale aj množstvo užitočných fotografií, ktoré vám pomôžu lepšie rozlúštiť želanie vášho psíka. Ak si so svojím psom porozumiete, stane sa vaším najlepším priateľom a odmenou vám bude nielen harmonický vzťah, ale užijete si aj mnoho zábavy a nevídaných dobrodružstiev.
Keywords: zvieratá