Hasičská vozidla : česká a slovenská hasičská technika od roku 1904 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián 1950- (Autosalon, 2010)
Nové aktualizované vydání, doplněné o fotografie a popis nejmodernějších hasičských automobilů, přehledně zachycuje dějiny výroby hasičské techniky a vozidel od začátku dvacátého století do současnosti. V knize taktéž naleznete seznam výrobců hasičských stříkaček a nadstaveb, technické údaje automobilových podvozků používaných pro stavbu hasičských vozidel, životopisy významných konstruktérů a výrobců hasičské techniky, terminologický slovník a další zajímavosti.