Najvernejší priatelia psy - Exley, Helen; Marsinová, Daniela ml.; Morita, Yoneo (Bratislava Slovart, 2007)
Výroky o našich najvernejších priateľoch psíkoch patria rôznym autorom a autorkám. Roztomilé a vtipné postrehy dopĺňajú obrázky japonského fotografa Yonea Moritu. Yoneo tieto chlpaté potvory zbožňuje a je dosť trpezlivý, niekedy to trvá aj vyše týždňa, aby si získal priateľstvo a dôveru svojich "modelov". Takýto prístup mu umožňuje zachytiť ich vo vtipných, uvoľnených a dôverných záberoch, na ktoré používa techniku rybieho oka. Jeho fotografie už obleteli celý svet.
Keywords: psy