Neobyčajné deti slečny Pererginovej box - Riggs, Ransom (Albatrosmedia, 2017)
Hrozivá rodinná tragédia privedie šestnásťročného Jacoba na odľahlý ostrov pri pobreží Wallesu, kde objaví ruiny niekdajšieho sirotinca. Pri skúmaní opustených zákutí Jacob zistí, že deti slečny Peregrinovej, ktoré tam kedysi žili, boli nielen neobyčajné, ale mohli byť aj veľmi nebezpečné a ich odlúčenosť na opustenom ostrove nebola náhodná. Ba dokonca ľ nech to znie akokoľvek neuveriteľne ľ tie deti sú možno ešte stále nažive!