Jedlá za 10/20/30 minút : 78 skvelých receptov - Liptai, Zoltán (Foni book, s.r.o, 2019)
V dnešnom uponáhľanom svete si získava čoraz väčší priestor rýchle stravovanie. Preto sme zostavili túto kuchársku knihu plnú nápadov, aby sme ukázali, ako môžete za skutočne krátky čas pripraviť chutné a zdravé jedlá pre seba a celú rodinu. Nájdete v nej predjedlá, polievky, hlavné jedlá, zákusky a dezerty. Prajeme Vám príjemné varenie.