Julinka malá zverolekárka Ambulancia na pláži 5 Ambulancia na pláži - Johnson, Rebecca; May, Kyla; Liptáková, Ema (Fragment Bratislava, 2020)
Volám sa Julinka, a až budem veľká, chcem byť zverolekárka. Sláva, konečne sa začali prázdniny! Spolu so Zuzkou pôjdeme táboriť k moru. Určite si so sebou vezmem aj svoj zverolekársky kufrík, keby sme náhodou natrafili na zvieratká, ktoré bude treba ošetriť. Budeme šantiť na pláži, plávať v mori, opekať si špekáčiky...
Keywords: beletria pre čitateľky od 7 rokov