Najväčšia kniha nápadov 2 pre deti 6-12 rokov. 2 : Kniha pre deti od 6 do 12 rokov - Šatka, Miroslav (Albatrosmedia Slovakia, s.r.o, 2016)
Prinášame vám druhý diel knihy plnej nápadov, tentoraz pre staršie deti. Rovnako ako v prvom diele i v tejto knihe nájdete výrobky a nápady, ktoré sa dajú vyrobiť bez drahých pomôcok a materiálov. Stačí sa poobzerať doma alebo v prírode a väčšinu potrebných vecí určite nájdete. Za pomoci šablón a jasných návodov si všetky nápady vyrobí úplne každý, kto má len trochu chuť tvoriť pre seba alebo svojich blízkych a kamarátov! Všetko potrebné máte teda spolu s knihou k dispozícii, stačí len začať.