Pletieme bez ihlíc Dve techniky v jednom - Templová, Mary Beth; Langová, Tatiana (IKAR Bratislava, 2015)
Pletieme na rukách
Najrýchlejší spôsob, ako upliesť moderný hrubý šál
15 skvelých návrhov s podrobným návodom.
Na rukách upletiete šály, kapucne, nákrčníky, peleríny a štóly.
Nádherný nekonečný šál vyrobíte za menej ako hodinu.
Pletieme na prstoch
Doplnky z priadze rýchlo, ľahko a zábavne
14 nenáročných, rýchlych a zábavných modelov.
Vyrobíte štýlové náramky, náhrdelníky, šály, opasky a čelenky.
Upletiete štýlové podložky, koberčeky a vankúše.