Rady Vladimíra Krčméryho : Rozhovory s Michalom Oláhom a Štefanom Hríbom - Hríb, Štefan; Oláh, Michal; Krčméry, Vladimír (W PRESS,a.s, 2020)
Kniha rozhovorov Michala Oláha a Štefana Hríba s Vladimírom Krčmérym o roku dynamiky vývoja pandémie, prijatých opatreniach a pozemskej ceste, ktorá sa kráti.