Slovenské Vianoce - Gocníková, Magdaléna; Gocníková, Lucia; Matúšková, Renáta; Čačko, Ľubor; Cighardová, Alexandra; Feldek, Ľubomír; Podjavorinská, Ľudmila; Rázusová-Martáková, Mária; Rúfus, Milan (AlleGro Plus, s.r.o. Bratislava, 2019)
Vianoce sú obdobím lásky, pokoja, darčekov, večierkov, vône ihličia a vanilky. Slávime ich už tisícročia. Niektorí preto, že príde Ježiško, iní preto, že milujú zimu. Ponor sa do tejto nálady, poteš seba a blízkych nápadmi, čítaním o zvieratkách, básničkami, vystrihovačkami či betlehemom. Nie je nič krajšie, ako darovať kúsok dobra, možno aj takého, aké sa ukrýva na týchto stránkach.