Zvedavá líštička Zvierací záchranári - Belšán, Michal; Slánska, Zuzana; Horská, Eva (Bratislava Fragment - Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2021)
Krásne príbehy z našej prírody o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká
Baška má dve veľké lásky ľ atletiku a zvieratá. Keď cestou z tréningu začuje, ako sa partia chuligánov dohovára, že pôjde vyplašiť netopiere zimujúce v chodbách za mestom, rozhodne sa im plán prekaziť. Na spiatočnej ceste spolu s kamarátmi natrafí na čiernu skládku odpadu a pri hromade harabúrd zazrie červený tieň. Keď prídu bližšie, nájdu tam ležať zranené líščie mláďatko. Sami mu však pomôcť nedokážu. Je čas privolať zvieracích záchranárov!
Všetky formáty tohto titulu
Krásne príbehy z našej prírody o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká
Baška má dve veľké lásky – atletiku a zvieratá. Keď cestou z tréningu začuje, ako sa partia chuligánov dohovára, že pôjde vyplašiť netopiere zimujúce v chodbách za mestom, rozhodne sa im plán prekaziť. Na spiatočnej ceste spolu s kamarátmi natrafí na čiernu skládku odpadu a pri hromade harabúrd zazrie červený tieň. Keď prídu bližšie, nájdu tam ležať zranené líščie mláďatko. Sami mu však pomôcť nedokážu. Je čas privolať zvieracích záchranárov! zdroj: martinus.sk
Pre čitateľov od 7 rokov
Keywords: príbehy o zvieratkách; české príbehy; Czech stories; publikácie pre deti; Children's literature