Strašidelné príbehy skvelých kamošov : Denník skvelého kamoša 3 - Kinney, Jeff, 1971- (IKAR, 2021)
Chceš zošalieť od hrôzy? Začítaj sa do strašidelných príbehov z pera najlepšieho kamoša odvážneho bojka! Vezmi baterku, zalez pod perinu a vrhni sa do desivého a nečakane vtipného sveta z fantázie Rowleyho Jeffersona. V týchto strašidelne zábavných príbehoch stretneš zombíkov, upírov, duchov a kadekoho iného. Na Rowleyho strašidelných príbehoch sa iste zasmeješ, ale pozor ľ možno budeš chcieť spať pri zasvietenej lampe!