Dobrá forma : Si práve v najlepšej forme svojho života ? - Chrappa Roman (IKAR, 2018)
Zdravotný stav prinútil Lucasa zastaviť sa a rozmýšľať. Rozhodol sa, že absolvuje tréningový kemp, a ten mu zmenil život. Stretol Coacha, ktorý trénoval jeho telo aj myseľ. Lucas absolvoval šamanské rituály a začal si klásť otázky mystéria. Vďaka novej ceste sa stal zdravým a vyrovnaným človekom.