Dobrá forma Si práve v najlepšej forme svojho života ? - Chrappa Roman (IKAR Bratislava, 2018)
Zdravotný stav prinútil Lucasa zastaviť sa a rozmýšľať. Rozhodol sa, že absolvuje tréningový kemp, a ten mu zmenil život. Stretol Coacha, ktorý trénoval jeho telo aj myseľ. Lucas absolvoval šamanské rituály a začal si klásť otázky mystéria. Vďaka novej ceste sa stal zdravým a vyrovnaným človekom.
V tejto knihe nájdete nielen tréningový plán. Ponúkne vám aj správny jedálny lístok a naučí vás kontemplovať o svete bez predsudkov. Vytvoriť si vlastnú formu. Tento príbeh vám môže ukázať cestu k porozumeniu siedmych princípov života človeka...
Keywords: BYTIE - POHYB - TELO - MYSEĽ - ENERGIA - SEBAREALIZÁCIA - MYSTÉRIUM; telovýchova