Kto spozná levíka, rád si s ním potyká - Dragulová-Faktorová, Danuša 1965- (Daxe, 2020)
Príbehy o levíkovi Elkovi, ktorý nevtieravo, primeraným spôsobom vysvetľuje svojim kamarátom, ako sa vyrába elektrická energia a teplo, ako sa dostáva k nám, ale aj to, ako energiou možno šetriť.