Máme v ambulancii zlatú rybku - Mojzešová Zuzana (I.D.L. Company, 2021)
Cieľom knihy je priblíženie dennej "rutiny" skutočnej lekárky a jej tímu zdravotníkov. Príhody z medicínskej praxe prepletené príbehmi pacientov.