Nádej - Štúrová Jana (IKAR, 2018)
Jana Štúrová (1944 ľ 2017) bola veľkou dámou česko-slovenskej psychológie. Pracovala s deťmi, dospelými i so seniormi. Pomáhala ľuďom s psychickými problémami aj klientom s vývinovými či partnerskými krízami. Dokázala viesť terapiu zložitých intelektuálov aj ľudí veľmi jednoduchých, ktorí žili na okraji spoločnosti. Od svojich profesionálnych začiatkov v pražskom kriminologickom ústave sa veľmi zaujímala o delikvenciu detí a mladistvých. Na problémové deti sa nepozerala len cez ich aktuálne poruchy správania a zlyhania, ale analyzovala ich rané zážitky a skúsenosti z jadrovej rodiny.