Prázdna Každý deň stráca pamäť, každý deň sa prebúdza. - Kohrin Tory (Tory Kohrin, 2021)
Kniha Prázdna vznikla, asi ako vlastne každý príbeh, čisto náhodným stretnutím otvorenej bláznivej mysle s tým správnym úlomkom inšpirácie, v tomto prípade v podobe filmu. Bola však dokončená (na rozdiel od niektorých iných jej projektov), pretože odmietla nasledovať pravidlá. Ako autorka totiž rýchlo zistila, že má často problém naháňať a dosiahnuť "ideálny" počet slov ako nejakú métu, ktorá z nej zázračne spraví skutočnú spisovateľku. Pri tejto sérií sa rozhodla neklásť na seba žiadne nároky a jednoducho... písať. Vyšlo jej to. Dúfajme.
Keywords: román; román