Prosím za svoju Zem - Šuppa Jozef SJ (Dobrá kniha, 2020)
Pápež František napísal encykliku Laudato si o starostlivosti o náš spoločný domov a 24. mája 2020 vyhlásil jej osobitný rok. Svätý Otec František nás pozýva, aby sme sa nielen zamysleli, ale aj modlili a menili svoj prístup k Stvoriteľovmu daru, ktorým je naša planéta Zem, náš spoločný domov. Nech nám k tomu pomôžu pre každý týždeň v roku aj nasledujúce myšlienky a modlitby.