Záchranná stanica: Vlčica Luna - Stelbaská Zuzana (Albatros Praha, 2021)
"Aha, tam!" skríkol Lukáš a vystrelil ukazovák ku kríkom. Vystrašená mama schmatla Lukáša za ruku a ťahala ho preč. Z trávy napokon vykukla malá sivá hlava so špicatými ušami. "Veď je to len šteňa," uľavilo sa Lukášovi. Záchrana strateného psíka sa čoskoro zmenila na napínavý boj o život opusteného vĺčatka. Dokonalý prípad pre odvážnych zvieracích záchranárov.
Keywords: rozprávka, príbeh