Zradená - Cass Kiera (cooboo, 2021)
Hollis prišla o všetko ľ o Silasa aj o šťastnú budúcnosť. Zronená sa uchýli k Silasovej rodine v susednom kráľovstve a vďaka ich láskavým srdciam nadobúda novú nádej. Na každom kroku ju však prebodáva nedôverčivý pohľad Etana, Silasovho bratranca. Pre dobro krajiny musia svoje nezhody s Etanom prekonať. Pred ich rodinou stojí najväčšia výzva ich životov ľ pomstiť Silasa a zachrániť celé kráľovstvo. Dokáže to však Hollis so zlomeným srdcom, ktoré sa rozbúši vždy, keď zbadá Etana?