Fablehaven 5 Kľúče od väzenia démonov - Mull Brandon (Fortuna Libri Bratislava, 2022)
Sfinga, vodca Spoločenstva večernice, strávil celé stáročia snovaním nebezpečných plánov a teraz sa vydáva po stopách posledných artefaktov, ktoré potrebuje, aby otvoril obávané väzenie démonov Zzyzx. Kendra, Seth a ďalší Rytieri úsvitu sa zo všetkých síl usilujú prekaziť jeho úmysly, a tak putujú za artefaktmi do tajných exotických rezervácií. Teraz ide naozaj o všetko!
Keywords: deti a mládež; fantasy