Fablehaven 4 Tajomstvá dračej svätyne - Mull Brandon (Fortuna Libri Bratislava, 2022)
Pripravte sa na šokujúce tajomstvo !
Našli sa ďalšie dva artefakty.
Rezerváciám hrozí, že Spoločenstvo večernice ich pri svojom bezohľadnom pátraní po ďalších talizmanoch úplné zničí.
Vďaka Tajnému denníku Pattona Burgessa Kendra zistila, kde sa nachádza kľúč od tajnej schránky, v ktorej sa ukrýva ďalší artefakt. Aby Rytieri úsvitu získali tento kľúč, musia vkročiť do smrteľne nebezpečnej pasce ľ do dračej svätyne nazvanej Wyrmroost.
Kto prežije vstup do svätyne?
Podarí sa Sethovi s Kendrou splniť misiu, alebo im v tom zabráni Sfinga so svojimi spojencami?
Keywords: deti a mládež; fantasy