Fablehaven 2 Východ večernice - Mull Brandon (Fortuna Libri Bratislava, 2022)
Ďalšie pokračovanie fantasy knihy Fablehaven prináša podmanivý príbeh, ktorý vás prinúti prečítať každú stranu.
Kendra a jej brat Seth na konci školského roka unikajú do Čarolesa, útočiska pre mýtické a čarovné bytosti. Starý otec Sorenson pozve aj troch odborníkov ľ majstra na magické odvary, zberateľa čarovných predmetov a lovkyňu mystických bytostí. Dúfa, že s ich pomocou rezerváciu ochráni pred Spoločenstvom večernice, prastarou organizáciou, ktorej členovia chcú ukradnúť ukrytý artefakt s nesmiernou mocou.
Ak sa artefakt dostane do nesprávnych rúk, môže spôsobiť zánik iných rezervácií, dokonca aj celého sveta.
Keywords: deti a mládež; fantasy