Lili Vetroplaška 1 : So slonmi sa nerozpráva! - Stewnerová Tanya (Albatros Media, 2018)
Vrabce na streche už o tom čvirikajú ľ Lili Vetroplaška je tu! Hneď prvý deň v novej škole je pre Lili pohromou: najprv si znepriatelí partiu najprotivnejších dievčat na svete a potom ju posadia rovno vedľa klietky so škrečkom! Lili chcela svoje tajomstvo prísne strážiť. To, že sa dokáže rozprávať so zvieratami, jej totiž doposiaľ prinieslo len samé problémy! No slonica Marta naliehavo potrebuje Lilinu pomoců Prvý diel obľúbenej série ľ táto poučná, láskavá a vtipná knižka zaručene poteší malé čitateľky.