Sovičkin denníček 1 : Evičkin jarný festival - Elliottová Rebecca (Fragment, 2019)
Evička Pierková vždy snívala vo VEĽKOM! Aj teraz túži pripraviť Kvetokrásny festival s módnou prehliadkou, talentovou šou, výstavou obrázkov a súťažou v pečení. No pripraviť taký festival je riadna fuška. Problém je, že Evička nerada žiada kamarátov o pomoc. Zvládne to však sama? Slovenský text