Staré Grécke báje a povesti - Niklíčková Alexandra (SUN, 2017)
Vydajte sa s nami na cestu za starodávnymi bájami, na cestu, ktorá je plná dobrodružstva. Staré grécke báje vznikli v dobe, kedy ľudia ešte nemali vymoženosti dnešnej doby. Aj napriek tomu sú nadčasové a mnohé z nich sú stále aktuálne.
Chcete vedieť, kde sídli Zeus či aké úlohy musel splniť silák Herkules?
Keywords: deti a mládež; báje, povesti