Spider-Man 2 a Venom Problémy na druhú - Tamaki, Mariko; Gurihiru; Ľahká, Denisa (SLOVART Bratislava, 2022)
Tak to ste ešte nevideli! Spider-Man a Venon ako rozhádaní spolubývajúci!
Spidey a Venom sa zrazu ocitnú v tele toho druhého. Čo sa to deje? Kto stojí za týmto šialeným experimentom? A o čo mu ide? Ak chcú títo dvaja hrdinovia nájsť odpovede a vrátiť všetko do normálu, musia spolupracovať. Podarí sa im to? To sa čoskoro dozviete!
Tak to ste ešte nevideli! Spider-Man a Venon ako rozhádaní spolubývajúci!
Spidey a Venom sa zrazu ocitnú v tele toho druhého. Čo sa to deje? Kto stojí za týmto šialeným experimentom? A o čo mu ide? Ak chcú títo dvaja hrdinovia nájsť odpovede a vrátiť všetko do normálu, musia spolupracovať. Podarí sa im to? To sa čoskoro dozviete! zdroj: martinus.sk
Keywords: Bel. do 10 r; komiks; superhrdinské komiksy; literatúra pre deti; Superhero comics; Children's literature