Vianoce v Carntone - Alexander, Tamera, 1961-; Húsková, Stanislava (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Vdova Aletta Prescottová so synom prichádza o strechu nad hlavou a pod srdcom nosí ďalšie dieťatko. Preto požiada o prácu v Ženskom charitatívnom spolku, ale zisťuje, že všetky pozície sú už obsadené. Náhodné stretnutie s raneným vojakom kapitánom Jakom Winstonom jej však ponúkne inú príležitosť – a priateľstvo. Môže však Aletta tomuto mužovi dôverovať?
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; historické romány; ľúbostné romány