Rozhodnutie - Brown, Sandra, 1948- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Zack Bridger už dávno nemyslí na bývalú manželku Rebeccu. Ich manželstvo nevyšlo. Slávny hráč amerického futbalu a akrobatická kráska nie sú najlepším receptom na rodinnú idylku. Preto sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Jeden telefonát však všetko zmení.