Rozhodnutie - Brown, Sandra, 1948-; Swan, Alfréd (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Zack Bridger už dávno nemyslí na bývalú manželku Rebeccu. Ich manželstvo nevyšlo. Slávny hráč amerického futbalu a akrobatická kráska nie sú najlepším receptom na rodinnú idylku. Preto sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Jeden telefonát však všetko zmení.
Keywords: zvukové záznamy; americké romány; detektívne romány; trilery (romány)