Utajený osud - Riley, Lucinda, 1965-2021; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2025)
Leah Thompsonová prežije krátke, no vášnivé leto s Brettom, ktoré však nečakane ukončí temná udalosť… Po rokoch je z Leah úspešná modelka a vďaka práci si vychutnáva život v luxuse a na spoločenskom výslní. Jej minulosť ju však prenasleduje ako temný tieň. Leah dostihne zabudnuté proroctvo a ona musí vynaložiť všetky sily, aby porazila osud, ktorý má napísaný vo hviezdach…
Keywords: zvukové záznamy; írske romány (anglicky); historické romány