Krízový plán - Zamari, Michaela, 1990-; Drotárová, Beáta (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Deana ponúkne svoj dvojizbový byt na prenájom. Na inzerát sa jej ozve Miky, hľadajúci dočasný azyl. Dea mu zo zúfalstva nahovorí, že je lesbička, aby ho presvedčila, že nič nehrozí, ak sa k nej nasťahuje. Vyjde to a finančný problém je vyriešený. Miky je nielen milý, inteligentný, zábavný a poriadkumilovný, ale ešte aj prekliato sexi. Až vtedy nastáva jej skutočný problém... Román je voľným pokračovaním série Šéf môjho šéfa.
Keywords: zvukové záznamy; slovenské romány; ľúbostné romány; CD-ROM