Harry Potter : Harry Potter: sprievodca k filmom - Kralovičová, Oľga, 1957-; Baker, Felicity (IKAR, 2016)
Na svoje jedenáste narodeniny dostal Harry Potter ten najlepší darček, aký si mohol predstaviť: dozvedel sa, že je čarodejník a má nastúpiť do Rokfortskej strednej školy čarodejníckej! Vďaka všetkým ôsmim filmom môžete znovu prežívať Harryho vzrušujúce dobrodružstvá od jeho prvej návštevy Šikmej uličky až po hrdinské boje s Temným pánom lordom Voldemortom.