O lásku sa neprosí - Varáčková, Miroslava (MOTYL, 2009)
Napätý príbeh plný nepochopenia, domáceho násilia, boja o prežitie a zúfalých pokusov o preklenutie vlastného strachu, ale aj nachádzania vlastných hodnôt a pravej lásky