O lásku sa neprosí - Varáčková, Miroslava; Turčanová, Katarína; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (MOTYL BRATISLAVA, 2009)
Napätý príbeh plný nepochopenia, domáceho násilia, boja o prežitie a zúfalých pokusov o preklenutie vlastného strachu, ale aj nachádzania vlastných hodnôt a pravej lásky
Pre nevidiacich a slabozrakých