Kvak a Čľup sú kamaráti - Lobel, Arnold, 1933-1987 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Veselé dobrodružstvá dvoch žabiakov plné láskavého humoru, Kvak a Čľup neurobia jeden bez druhého ani krok