Mal to byť pekný život - Coddington, Andrea, 1975- (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2011)
Kniha určená tým, ktorí milujú New York so všetkými chybami. Dojemný príbeh amerického sna, ktorý dáva veľký otáznik nad zmysel života a strohú odpoveď statočnej ženy mamy, ktorá sa naučila žiť pre moment tu a teraz...