Tajomná princezná - Garwood, Julie, 1946- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Christina vtrhla do londýnskej spoločnosti ako víchor. O tajomnej krásavici sa povráva, že je princezná z akejsi vzdialenej krajiny. Ona si však tajomstvo svojej minulosti stráži do chvíle, kým ju raz večer Lyon, markíz z Lyonwoodu, vášnivo nepobozká