3. Ďalších 365 dní - Lipińska, Blanka; Holiš, Ladislav (IKAR Bratislava, 2022)
Ďalších 365 dní je pokračovanie bestsellerovej série Blanky Lipińskej o Laure Bielovej, ktorú unesie šéf sicílskej mafie. Z predchádzajúcich dielov trilógie 365 dní a Ten deň sa celosvetovo predalo vyše 1,5 milióna výtlačkov. Román plný erotiky a nečakaných zvratov, ktorý si získal aj srdcia mnohých slovenských čitateliek, viacerí prirovnávajú k Päťdesiatim odtieňov sivej.
Ak si myslíte, že Lipińska už nemá v zálohe žiadne prekvapenia, poriadne sa pripútajte, pretože Ďalších 365 dní je ako jazda na horskej dráhe!
Keywords: Bel. pre dosp; pre ženy; romantika; erotika