Denník odvážneho bojka 6. Ponorková choroba. 6. : Ponorková choroba - Kinney, Jeff (Denník odvážneho bojka, 2014)
Na stene školy sa objavili záhadné zelené škvrny. Greg Heffley je hlavný podozrivý, hoci neurobil nič zlé. Aspoň nie naschvál.