Denník odvážneho bojka 6 Ponorková choroba 6. Ponorková choroba - Kinney, Jeff (IKAR Bratislava, 2014)
Na stene školy sa objavili záhadné zelené škvrny. Greg Heffley je hlavný podozrivý, hoci neurobil nič zlé. Aspoň nie naschvál.
Predvianočná katastrofa mu postupne prerastá cez hlavu, ale keď vrstva snehu za oknom urobí to isté, Greg začne uvažovať, či existuje aj horší trest než domáce väzenie s celou rodinou.
Pre čitateľov od 10 rokov.
Z anglického originálu Jeff Kinney: Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever (Amulet Books, New York 2011) preložila Elena Guričanová.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria nad 10 rokov