Hľadanie podmanivej krásy. 3. - Probst, Jennifer (Hľadanie, 2016)
Lekárka a budúca chirurgička Genevieve MacKenzieová si naplánovala vlastnú veľkolepú svadbu do posledného detailu ľ až na to, že len pár minút pred tým, než má vysloviť áno primárovi oddelenia a neodolateľnému mužovi snov, nevesta vyskočí von oknom... rovno do náručia svojho potetovaného priateľa Wolfa. Na pár dní sa v útulnom zrube ukryjú pred svetom, aby si Gen mohla všetko ešte raz dôkladne premyslieť. Lenže ich dávne priateľstvo je odrazu vystavené nečakanej skúške a vzájomné iskrenie sa už nedá poprieť. Obaja stoja pred neľahkým rozhodnutím: vyberú si istotu platonického priateľstva, alebo nájdu v sebe dosť odvahy a dotknú sa plameňov vášne s rizikom, že sa pri tom popália?