Hviezdy pre teba - Varáčková, Miroslava (SLOVART, 2021)
Volá ju Jednička a jeden pre druhého znamenajú všetko. Spájajú ich staré pesničky, neštandardná vášeň a zmysel pre humor. Keď sa práve nedoťahujú, Žela zachraňuje svet, tvorí umenie a chodí s kamarátmi na tajné výpravy. Partia svojských tínedžerov drží spolu v dobrom i zlom a v opustenom dome si vytvorila útočisko, kde to žije. Veria na druhé šance, nesmrteľnosť korytnačky a silu priateľstva. Hľadajú zmysel aj tam, kde už často nie je. Až kým nepohasnú hviezdy.