Klub záhad - Prízraky bez tváre - Brezina, Thomas C.; Stuppacherová, Silvia; Macková, Lenka (Fragment Bratislava, 2009)
Populárna edícia Klub záhad sa opäť rozrastá!
Detektívnu trojicu privedie zvláštna pozvánka do tajuplného hotela. Spočiatku si myslia, že ide o skúšku odvahy, no keď na nich začnú vyskakovať prízraky bez tváre, je im jasné, že sa opäť priplietli do niečoho desivého.
Keywords: ROZPRAVKA