Koruna 5. 35 nápadníkov vstúpilo do Selekcie. Kto získa jej srdce? - Cassová, Kiera (Albatros Bratislava, 2016)
Keď sa Eadlyn stala prvou princeznou v dejinách Illey, vôbec nepredpokladala, že by sa v Selekcii mohla zaľúbiť do niektorého z tridsiatich piatich uchádzačov o svoju ruku. Prvé týždne len odpočítavala dni, aby mohla konečne poslať všetkých účastníkov Selekcie domov. Udalosti v paláci sa však zvrtli, postavenie Eadlyn sa výrazne zmenilo a ona si uvedomila, že asi predsa len nechce zostať sama.
Keywords: Beletria nad 10 rokov; Young adult; vhodné od 12+