Kôň môjho života. 3. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2014)
Vlastný kôň! Pre Leu a jej mamu by to bolo čosi veľkolepé. Leina mama sníva o koňovi, ktorý by bol malý, milý a predovšetkým nie príliš drahý. Lein vysnívaný kôň je naproti tomu obrovský, veľmi drahý a milý teda rozhodne nie je - Žolík až príliš rád zhadzuje jazdcov, ktorí sa mu nepozdávajú. A potom je tu ešte pátranie po vhodnej jazdeckej stajni, pri ktorom Lei skríži cestu naozajstný "vysnívaný idol". Ale čo na to povie Thorsten?